bemutatkozás galéria Ólomüveg készítés aktuális elérhetőségek gyik Blog Webáruház

Vissza a Galériába

Ólomüveg ajtók és ablakok

Az ólomüveg szó hallatán rögtön a templomban látható színes üvegablakok képe jelenik meg először. Ami teljesen jogos, hiszen ott alkalmazták elsőként, ezt a fajta technikát (hogy miért arról a tradicionális ólomüveg menüpontban olvashat).

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezt a képet egy kicsit megváltoztassam. Jelenleg a piacon több különböző mintájú üveg kapható, melyeket beltéri ajtókba vagy ablakokba alkalmaznak, ezek nagyon szép üvegek viszont a tömeggyártásnak köszönhetően rengeteg helyen megjelennek, úgynevezett tömegáruk.

Azonban azt gondolom, hogy egy enteriőr tervezésekor általában hosszútávra terveznek az emberek, ezért ajánlanám a minőségi, értéket és stílust képviselő egyedi díszüvegeket. A XXI. században különböző technikai megoldások állnak rendelkezésünkre, melyekkel különleges színes és egyedi tereket tudunk létrehozni.

Az anyagában színezett üveget alkalmazzunk, az üvegeken áteső fény játék minden napszakban más és más, klasszikus és modern térben is egyaránt alkalmazható.

Ólomüveg árak

Az üveg árát több tényező határozza meg, a készítendő üveg nagysága, a minta részletezettsége, a felhasznált alapanyagok fajtája és színe. Homlokzati nyílászárókban hőszigetelt üvegként is készülhetnek díszüvegek, ez is befolyásolhatja a végső árat. Kollégáink méretarányos tervkészítése után pontos árkalkulációt állítanak össze, mely minden várható költséget tartalmaznak.

Munkatársaink készségesen segítenek kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő mintát és színeket. Keressen minket bizalommal!